We hebben zaterdag een GO! Komend weekend staat de zesde stop alweer gepland met een mooie 12-14kn uit het westen. Deze keer trekt de organiserende club KWV Skuytevaert alles uit de kast en gaan we voor het eerst in de foilcup met een startboot en vlaggen racen!

Dat betekent geen vaste starttijden meer maar de startprocedure gaat in gang zodra iedereen er klaar voor is en we dus flexibeler in kunnen spelen op het veranderende weer of kunnen wachten tot iedereen door de branding is. Bestudeer de vlaggen dus goed wil je niet te laat zijn.

Skippersmeeting is zoals altijd om 11u, met een eerste start vanaf 12u. Hoeveel races er back2back gevaren worden beslissen we ter plekke en omdat je deze keer een hesje met startnummer moet dragen zodat de bemanning op de boot de uitslag kan noteren kan er na de skippersmeeting niet meer ingeschreven worden. Wees dus op tijd!

Daarnaast is er de ochtend van de race transport naar het strand, tussen 9:45 en 10u staat er een platte kar klaar om al het materiaal van de parkeerplaats naar de club te rijden. Achteraf is er een BBQ/Maaltijd voor €10.- die voor de races betaald moet worden zodat alles klaargezet kan worden na het racen.

Zien wie er deelnemen of aanmelden kan zoals altijd via: www.kitehigh.nl/kitefoilcupholland

 

 

 

 

 

[/pb_text][/pb_column][/pb_row]

Go to top
Template by JoomlaShine